mix

Tjänster

Diga Service Entreprenad AB levererar alltid professionell och excellent service oavsett vilken av nedan tjänst i portföljen kunden väljer:

• BYGGSERVICE

Gör din arbetsplats tryggare och smidigare med vår proffsiga byggservice. Vi fixar allt från uppsättning av staket runt arbetsplatsen, temporära väggar och dörrar till skyltar och väderskydd. Även rondering för att upptäcka eventuella avvikelser eller för att låsa upp eller låsa en byggarbetsplats. Få bästa möjliga byggupplevelse med vår pålitliga och proffsiga hjälp.

BYGGLOGISTIK                                                                                                                                                                   
Vi hjälper med att bära, tar emot leveranser, hanterar material och ser till att allt hamnar där det behövs på byggarbetsplatsen. Med vårt team kan ni fokusera på själva byggandet medan vi tar hand om logistiken.

• TRAFIKVAKTER

Håll byggarbetsplatsen säker och undvik trafikolyckor med våra utbildade trafikvakter. De är erfarna för att se till att trafiken runt arbetsplatsen flyter smidigt och säkert. Med deras hjälp förebygger ni olyckor och skapar en tryggare arbetsmiljö. Låt oss hjälpa er att göra din arbetsplats säkrare och undvika onödiga driftstopp.

• AVFALLSORTERING & ÅTERVINNING 

Utplacering av uppmärkta sopkärl på byggarbetsplatsen som sedan återvinns på en miljöstation.

• BYGGSTÄDNING                                                                                                                                                              
Maximera arbetsmiljön och underlätta för samtliga yrkesgrupper med hjälp av vår byggstädning/grovstädning. Vi skapar inte bara renare ytor utan ger andra yrkesgrupper en mer  välorganiserad plats att arbeta på. Med vår hjälp minskar ni avbrott, ökar produktiviteten och skapar en positiv atmosfär på byggarbetsplatsen.

BOD- & ETABLERINGSSTÄDNING

Skapa en trevlig och ren arbetsmiljö varje dag med vår städservice. Daglig städning av byggbodar och byggetableringar. Vi tar hand om städningen så att ni kan fokusera på ert jobb.

SLUTSTÄDNING                                                                                                                                                                
Gör ert byggprojekt skinande rent inför slutbesiktning, överlämning och inflyttning genom att anlita oss för slutstädning. Vi ser till att varje hörn är gnistrande så att ni kan avsluta ert projekt med stil och utan stress. Anlita oss för att skapa det perfekta avslutet!

DESINFICERING

Med hjälp av miljövänliga produkter tar vi säkerheten till en ny nivå. Säkra din arbetsplats och minimera risken för smittspridning av bakterier och virus med vår effektiva desinficeringstjänster.

GOLVVÅRD                                                                                                                                                                         
Få dina golv att se nya ut och skydda dem med våra behandlingstjänster, oavsett vilken typ av golv du har – sten, linoleum, trä eller textil. Vi använder skräddarsydda metoder och produkter för att ge varje golv en uppfräschning samtidigt som det får ett långvarigt skydd.

FÖNSTERPUTS

Våra erfarna och utbildade fönsterputsare ser till att ni får skinnande och rena fönster. Vid behov använder vi skyliftar för att nå även de svåråtkomliga ställena.

• FÖNSTERPOLERING

Vi utför borttagning av mindre repor och kalk från fönster och inglasade balkonger.


TRAPPSTÄDNING

Vi gör era gemensamma områden rena och inbjudande. Låt oss ge din fastighet den omtanke den förtjänar och göra trapphuset till en ren och välkomnande plats för alla.

SKOLSTÄDNING

Få skolan att stråla varje dag med vår dagliga städning, anpassad efter era önskemål. Skapa en fräsch och inspirerande miljö för elever och personal. 

KONTORSSTÄDNING

Städning av kontorslokaler dag- och kvällstid. Genom lyhördhet anpassas tjänsterna efter kundens behov.

Vi är alltid redo att lyssna på era unika behov och skapa skräddasydda lösningar som uppfyller era specifika krav. Välkomna att kontakta oss.